PROGRAM
ADRESA
HARTA
CONTACT
GALERIE FOTO
VIDEO
REFERINTE
Copyright © 2012.Tint Style
PROGRAM
ADRESA
Noua Locatie

Viilor - Strada Echinoctiului
Nr. 52 , Sector 5
Bucuresti
HARTA
TELEFON
Departament  Folie Auto    0733 13 11 33

Departament  Detailing   0764892147

Departament  Electrica  0723774490

Departament  Vopsitorie   0727635668
GALERIE FOTO
VIDEO
REFERINTE CLIENTI
LINKURI SOCIALE
Va Multumim pentru alegerea facuta!
Despre Noi

Firma Noastra si-a început activitatea în anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clientilor o gama variata de serviciii,fapt pentru care firma noastra e în continua dezvoltare.  In momentul de fata suntem o echipa dinamica ,cu o experienta de peste 12  ani în domeniu, am reusit sa identificam si sa colaboram cu succes cu cei mai buni producatori din tara si din strainatate, iar multe dintre produse sunt de CALITATE, GARANTATE  si sunt folosite cu ATENTIE.
Scopul Firmei noastre este urmatorul, atunci cand Clientul a efectuat un serviciu la noi, facem tot posibilul sa revina.:)
Oferim  Servicii de aplicat folii solare,folie auto,folie solara,folii securitate,folii decorative,folii protectie uv,folie cladiri,folii cladiri,folie geam termopan,dictionar tehnic folie solara,preturi

INAINTE
Comanda ACUM!
Ai intrebari? 0723185844
(luni-sambata: 09:00-21:00)
Luni - Vineri   08:00 - 20:30

Sambata        08:00 - 19:00

Duminica        09:00 - 14:00
Pret 65 RON mp
Silver 20%
Monitorizare
*montajul inclus*
Folie Solara Imobile/Cladiri - Dictionar TehnicDictionar tehnic

Transmisia solara totala – partea de energie ce trece prin geam din cantitatea totala de energie solara care ajunge la suprafata geamului in exterior. Este exprimata in procente si compusa din: lumina vizibila, razele infrarosii si razele UV.

Absorbtia solara totala - cantitatea de energie solara (luminoasa, infrarosie si ultravioleta) absorbita de geam, exprimata in procente.

Cand razele solare lovesc geamul direct, o parte din energia solara este transmisa prin geam, o parte este absorbita iar o anumita parte este reflectata. Tipul geamului si a foliei aplicate, determina in procente cantitatea de energie absorbita.

Reflectia solara totala - reprezinta capacitatea foliei de a reflecta energia solara totala. Cu cat procentul ce exprima aceasta valoare e mai mare, cu atat folia are o reflectivitate mai mare.

Emisivitate - exprima abilitatea unei suprafete de a absorbi sau reflecta energia radianta. Cu cat aceasta valoare e mai mica, cu atat izolatia impotriva pierderii de caldura e mai buna.

Radiatia UV (masurata la 300-380nm) - lungimi de unda invisibile, puternice (mai scurte decat lumina dar mai mici decat razele X ), emise de soare si separate in trei tipuri UV-A, UV-B si UV-C.

UV-B produce arsuri solare ale pielii si la o expunere indelungata chiar cancer la nivelul pielii. Foliile de protectie solara impiedica pana la 99% patrunderea radiatiei ultraviolete prin geamul protejat.

Spectrul complet al luminii solare – reprezinta totalitatea razelor vizibile si invizibile emise de soare. Razele vizibile sunt: rosu, orange, galben, verde, albastru, indigo si violet, cunoscute drept culorile curcubeului.

Razele invizibile sunt: ultravioletele UV, X, Gamma, Cosmice, undele lungi, undele medii, undele scurte, microunde si infrarosii.

Undele infrarosii – componenta a spectrului solar, reprezinta undele electromagnetice dintre lumina vizibila si microunde. Lungimea de unda a razelor infrarosii variaza intre 0,76 si 1000 microni, astfel:

- intre 0,76 si 1,5 microni – raze infrarosii apropiate (de suprafata),

- intre 1,5 si 4 microni – raze infrarosii medii

- intre 4 si 1000 microni – raze infrarosii indepartate (de profunzime).

Radiatie - razele infrarosii radiaza sau imprastie de la o sursa localizata.

Penetrare - spre deosebire de lumina vizibila, razele infrarosii pot sa penetreze in adancime pielea si tesuturile invecinate pana la 3-3,7 cm.

Rezonanta - razele infrarosii genereaza in mod natural caldura, determinand moleculele corpului sa vibreze rapid unele contra celorlalte.

Razele Infrarosii Intunecate (DIR Dark Infrared Rays) - sunt localizate in spatele spectrului vizibil si au o dimensiune a undelor intre 10-1000 microni. Sunt rezistente si sunt eficiente. Cele care au lungimea de unda scurta intre 1,5 – 10 microni sunt numite raze infrarosii.

Razele DIR sunt eficiente in generarea de caldura. Ele sunt absorbite de catre corpuri si organisme. De asemenea, au o mare rezonanta care conduce catre o vibratie eficienta a moleculelor organice, rezultand o generare importanta de caldura.

Suprafetele reflecta cu usurinta razele scurte, precum cele infrarosii. Totusi razele infrarosii au influenta scazuta in incalzirea obiectelor si a corpurilor. Ele incalzesc numai suprafetele conductoare, prin energia pe care o transporta moleculele, fiind astfel un mod artificial de incalzire.

Factorul U - este factorul de conductivitate a geamurilor, cunoscut si sub denumirea de coeficient al transferului termic. El defineste valoarea fluxului de caldura, in raport cu timpul, si determina astfel capacitatea de izolare. Factorul U este masurat in BTU (British Thermal Unit) / ft2 / h / oF. Cu cat valoarea lui este mai mica cu atat izolatia este mai puternica.

Coeficient de umbrire - proportia in care un geam pe care e aplicata o folie de protectie solara modifica lumina vizibila sau deformeaza imaginea, in comparatie cu un geam simplu.

Transmisia luminii vizibile - cantitatea radiatiei luminoase care patrunde prin geamul protejat, exprimata in procente. O transmisie mica a luminii vizibile este preferabila din punct de vedere al controlului solar, pe cand o valoare mai mare a acesteia este preferata atunci cand se urmareste pastrarea iluminarii naturale.

Absorbtia luminii vizibile – cantitatea de lumina absorbita de geamul protejat cu folie, exprimata in procente.

Reflectia luminii vizibile – cantitatea de lumina vizibila, reflectata de geamul cu folie, exprimata in procente. Cu cat reflectia este mai mare, cu atat protectie solara este mai buna.

Grosime material – este exprimata in unitatea de masura µ (micron). 100 µ = 0,1 mm

Rezistenta la rupere - semnifica elongatia maxima la care poate ajunge materialul inainte de a se rupe. Cu cat aceasta valoare e mai mare, cu atat materialul e mai rezistent.

Gradul transmisiei de energie totala (valoarea G) - valoarea G masoara transmisia energiei din afara spre interior in procente. Un grad mare de transmisie a energiei determina o incalzire excesiva a incaperii. Astfel, cu cat valoarea G e mai mare, cu atat mai multa energie termica patrunde prin geam.

Timp de uscare – foliile Bruxsafol sunt echipate cu un adeziv Pressure Sensitive care se activeaza sub presiune, in contact cu apa. Solutia aplicatoare se pulverizeaza in mai multe straturi intre folie si sticla. O parte este absorbita de adeziv si este eliminata prin porii foliei. Chiar si cand e utilizat cu multa grija, exista posibilitatea ca lichidul de montare sa nu fie indepartat complet dintre folie si sticla. Acest exces de apa poate produce bule sau pete albicioase. in timp insa, majoritatea dispar. Durata acestui proces depinde de temperatura, grosimea foliei si de gradul de metalizare.

Durata de viata – in adezivul foliilor exista absorbanti UV de cea mai buna calitate. Foliile de exterior au in plus un coating de stabilizare a radiatiilor UV. Sub influenta agresiva a radiatiilor UV, calitatea acestuia poate sa scada in timp. Conform experientelor anterioare, foliile Bruxsafol au urmatoarea durabilitate (in conditiile unei intretineri corecte):

- foliile de interior: aprox. 15 – 20 ani

- foliile de exterior: aprox. 7 – 9 ani (montaj vertical)

- foliile de exterior: aprox. 5 – 7 ani (montaj oblic)

Tensiunea termica a sticlei determinata de foliile de protectie solara – foliile absorb o parte a energiei solare care incalzeste geamul. In cazul geamurilor termoizolante moderne pot aparea tensiuni termice. De asemenea, in anumite conditii (de ex montare improprie), pot aparea tensiuni termice si in geamurile acoperite cu folii deschise la culoare. De aceea, inainte de montare utilizatorul trebuie sa verifice compatibilitatea dintre folie si geam.

De exemplu, pe geamurile termoizolante, blindate sau cele laminate nu este indicata montarea foliilor de interior. De asemenea, sunt problematice si geamurile doar partial expuse la lumina soarelui. Prin incalzirea partiala a sticlei pot sa apara tensiuni termice.

Pentru a verifica daca o folie se potriveste unui anume geam, avem nevoie de urmatoarele informatii:

• Constructia sticlei

• Indicele K

• Valoarea G

• Transmisia luminii vizibile

• Dimensiunea sticlei

Efectul de sera – sticla float permite patrunderea radiatiilor solare in interiorul incaperilor, radiatiile solare sunt absorbite de diferite obiecte de decor, de podea si de pereti. Incalzirea astfel obtinuta e preluata de razele infrarosii, insa geamurile nu permit trecerea acestor raze in afara, astfel ca incaperile sunt supra-incalzite. Foliile de protectie solara Bruxsafol reflecta o mare parte din radiatia solara, minimizand efectul de sera.

·  ACASA      ·  SERVICII      ·  GALERIE FOTO      ·  FORUM      ·  SITEMAP      ·  PRETURI      ·  CONTACT      · Magazin Online   ·  Piese Auto Magazin Online   
Adauga-ne pe messenger

Curatare Tapiterie Auto
Polish Auto Profesional
Folie Faruri
Polish Faruri
Folie Solara Cladiri
Folie Auto
PRETUL NU INCLUDE TVA
Bronze 20%
Green 20%
                                       **Folie Auto Autorizata R.A.R montaj profesional cu GARANTIE, luneta se aplica dintr-o singura bucata , durata montajului este de maxim 2 ore PRET 300 RON.**                                                                                  **Folie Protectie Solara Pentru Imobile - Cladiri - Apartamente - Office include : Masurarea Geamurilor, Optimizarea In Latimea Foliei , Degresarea Geamurilor , Decuparea si Aplicarea foliei . durata de executie 5-15 min de GEAM PRET 65 RON mp aplicat**                                                                                  **Polish Auto profesional in 4-5 PASI in functie de necesitatea autotorismului, durata de executie 7-8 ore PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Curatare Tapiterie Auto include : (Plafon,Bord,Scaune,Centuri,Grile aerisire,Bancheta,Mocheta,Fete de usi,Spatiu roata de rezerva) durata de executie 6-7ore la acestea se mai adauga inca 2 ore uscarea PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Polish Faruri, acest serviciu include: degresarea, izolarea caroseriei, matuirea farurilor , Polisarea si Finisajul. durata de executie 1 ora PRET 150 RON - Optional dupa polisarea farurilor se recomanda aplicarea unei folii transparente de protectie**                                                                                  **Folie Protectie Faruri, ce include: degresare farurilor aplicarea unei folie de mulaj pentru decupare si aplicarea foliei transparente pentru protectia farurilor,durata de executie 1 ora PRET 160 RON**                                                                                  **Igienizare Instalatie A/C include: fixarea dispozitivului Airco-Matic , Pornirea Motorului , Pornirea Climei pe recirculare la 22° ATENTIE inainte de a face tratamentul este necesar sa aveti filtrul de polen NOU , durata de executie 1 ora PRET 150 RON**                                                                                  **Reparatii ciobituri parbrize include:Vidarea,Injectarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 70 RON**                                                                                  **Inscriptionari Oglinzi Auto include: Vidarea,Aplicarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 50 RON**  PRETURILE AFISATE NU INCLUS TVA.