PROGRAM
ADRESA
HARTA
CONTACT
GALERIE FOTO
VIDEO
REFERINTE
Copyright © 2012.Tint Style
PROGRAM
ADRESA
Noua Locatie

Viilor - Strada Echinoctiului
Nr. 52 , Sector 5
Bucuresti
HARTA
TELEFON
Departament  Folie Auto    0733 13 11 33

Departament  Detailing   0764892147

Departament  Electrica  0723774490

Departament  Vopsitorie   0727635668
GALERIE FOTO
VIDEO
REFERINTE CLIENTI
LINKURI SOCIALE
Va Multumim pentru alegerea facuta!
Folie Antiefractie Imobile/Cladiripretul nu include TVA
(montaj inclus)
Pret Intre 75 - 150 RON mp
Despre Noi

Firma Noastra si-a Ónceput activitatea Ón anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clientilor o gama variata de serviciii,fapt pentru care firma noastra e Ón continua dezvoltare.  In momentul de fata suntem o echipa dinamica ,cu o experienta de peste 12  ani Ón domeniu, am reusit sa identificam si sa colaboram cu succes cu cei mai buni producatori din tara si din strainatate, iar multe dintre produse sunt de CALITATE, GARANTATE  si sunt folosite cu ATENTIE.
Scopul Firmei noastre este urmatorul, atunci cand Clientul a efectuat un serviciu la noi, facem tot posibilul sa revina.:)
Oferim  Servicii de aplicat folii solare,folie auto,folie solara,folii securitate,folii decorative,folii protectie uv,folie cladiri,folie geam termopan,preturi

Ai intrebari? 0723185844
(luni-sambata: 09:00-21:00)
Luni - Vineri   08:00 - 20:30

Sambata        08:00 - 19:00

Duminica        09:00 - 14:00
Monitorizare
·  ACASA      ·  SERVICII      ·  GALERIE FOTO      ·  FORUM      ·  SITEMAP      ·  PRETURI      ·  CONTACT      · Magazin Online   ·  Piese Auto Magazin Online   
Adauga-ne pe messenger
info@tint.ro

Curatare Tapiterie Auto
Polish Auto Profesional
Folie Faruri
Polish Faruri
Folie Solara Cladiri
Folie Auto
Folie Auto
Folie Solara Imobile
                                       **Folie Auto Autorizata R.A.R montaj profesional cu GARANTIE, luneta se aplica dintr-o singura bucata , durata montajului este de maxim 2 ore PRET 300 RON.**                                                                                  **Folie Protectie Solara Pentru Imobile - Cladiri - Apartamente - Office include : Masurarea Geamurilor, Optimizarea In Latimea Foliei , Degresarea Geamurilor , Decuparea si Aplicarea foliei . durata de executie 5-15 min de GEAM PRET 65 RON mp aplicat**                                                                                  **Polish Auto profesional in 4-5 PASI in functie de necesitatea autotorismului, durata de executie 7-8 ore PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Curatare Tapiterie Auto include : (Plafon,Bord,Scaune,Centuri,Grile aerisire,Bancheta,Mocheta,Fete de usi,Spatiu roata de rezerva) durata de executie 6-7ore la acestea se mai adauga inca 2 ore uscarea PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Polish Faruri, acest serviciu include: degresarea, izolarea caroseriei, matuirea farurilor , Polisarea si Finisajul. durata de executie 1 ora PRET 150 RON - Optional dupa polisarea farurilor se recomanda aplicarea unei folii transparente de protectie**                                                                                  **Folie Protectie Faruri, ce include: degresare farurilor aplicarea unei folie de mulaj pentru decupare si aplicarea foliei transparente pentru protectia farurilor,durata de executie 1 ora PRET 160 RON**                                                                                  **Igienizare Instalatie A/C include: fixarea dispozitivului Airco-Matic , Pornirea Motorului , Pornirea Climei pe recirculare la 22° ATENTIE inainte de a face tratamentul este necesar sa aveti filtrul de polen NOU , durata de executie 1 ora PRET 150 RON**                                                                                  **Reparatii ciobituri parbrize include:Vidarea,Injectarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 70 RON**                                                                                  **Inscriptionari Oglinzi Auto include: Vidarea,Aplicarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 50 RON**  PRETURILE AFISATE NU INCLUS TVA.

Stiai Ca ?
Fragmentele de sticla mai mici de 2mm sunt greu detectabile sau nedetectabile la radiografii, ceea ce face ca ranile provocate de cioburi sa fie dificil de tratat.
Chiar si geamurile tratate termic - pentru a le creste rezistenta - se pot sparge spontan din cauza defectelor de fabricatie sau a altor cauze.
In multe tari este obligatoriu ca in spatiile publice sa se foloseasca sticla rezistenta la impact sau pe care este aplicata folie de siguranta.
Atunci cand se sparge un geam raman adesea cioburi neobservate, care pot provoca rani la multa vreme dupa ce incidentul initial s-a consumat.


Foliile de siguranta cresc rezistenta geamului si retin cioburile in cazul spargerii
Filmele de siguranta sunt foi/folii, din poliester laminat, care se aplica pe sticla pentru a creste siguranta persoanelor din locuinta in cazul lovirii accidentale a unui geam.
Foliile de siguranta - aplicate corect - cresc rezistenta geamului si retin cioburile in cazul spargerii.
Foliile de siguranta sunt incolore si se pot aplica pe aproape orice tip de geam (fara demontarea lui din rama).


Unde se aplica folii de siguranta?
Foliile de siguranta pot fi aplicate pe orice geam a carui spargere prezinta riscul de ranire a persoanelor din jur.

Usi interioare cu geam
Ferestre
Geamuri de compartimentare interioara
Geamuri de mobilier - ex. mese cu blat din sticla, dulapuri cu usi din sticla
Oglinzi etc.


Folie Antiefractie
Foliile de securitate intarzie sau impiedica accesul infractorilor.

Vitrinele mari sunt o atractie pentru hoti. Fiind usor de spart ele permit infractorilor sa intre in magazin si sa fuga in doar cateva secunde cu tot ce apuca sa fure.
Sistemul de alarma nu ajuta in cazul acestui tip de atac deoarece intrusii dispar inainte ca echipa de interventie sa ajunga la fata locului.
Foliile invizibile de securitate antiefractie, aplicate la interiorul vitrinelor si geamurilor, cresc rezistenta acestora la lovire si retin sticla in rama chiar si dupa spargerea ei, impiedicand sau intarziind patrunderea in incinta.


Avantajele foliilor de securitate antiefractie
Sunt incolore si nu afecteaza vizibilitatea marfurilor expuse
Geamul se sparge foarte greu
Chiar daca geamul se sparge accesul in incinta ramane dificil
Folia retine pana la 99% din razele ultraviolete, care sunt principala cauza a decolorarii marfurilor expuse
Nu este necesara demontarea geamului
Aplicarea foliei este mai rapida si mai economica decat inlocuirea geamului cu un geam
Pretul se calculeaza in functie de grosimea foliei
100 -  200 si 300 microni.
Un individ poate poatrunde in locuinta ta in cateva secunde , evita acest pericol cu foliile antiefractie de 200 de microni speciale pentru locuinta ta!
Aceste folii sunt special concepute pentru a prevenii furturile din locuinte , asadar odata aplicate , geamul se sparge mai greu , iar individului ii ia cateva minute pentru a patrunde in locuinta ta ,timp in care poti anunta autoritatile ce pot prevenii acest incident.
Foliile de siguranta de 50 de microni -  siguranta copiilor si familiei tale, in cazul unui accident , bucatile de sticla raman lipite pe folie , evitand accidentare.
Comanda ACUM!