PROGRAM
ADRESA
HARTA
CONTACT
GALERIE FOTO
VIDEO
REFERINTE
Copyright © 2012.Tint Style
PROGRAM
ADRESA
Noua Locatie

Viilor - Strada Echinoctiului
Nr. 52 , Sector 5
Bucuresti
HARTA
TELEFON
Departament  Folie Auto    0733 13 11 33

Departament  Detailing   0764892147

Departament  Electrica  0723774490

Departament  Vopsitorie   0727635668
GALERIE FOTO
VIDEO
REFERINTE CLIENTI
LINKURI SOCIALE
Va Multumim pentru alegerea facuta!
Folie transparenta pentru protectia vopselei
Pietricelele sarite de sub rotile masinilor din fata, insectele care se lovesc de partea frontala a masinii, micile resturi metalice sau din alte materiale de pe drum, sarea si nisipul folosite la topirea zapezii - toate pot avea ca rezultat deteriorarea vopselei ca urmare a socurilor mecanice sau coroziunii.
Ciupiturile, zgarieturile si petele astfel aparute degradeaza aspectul masinii si nu pot fi rezolvate decat prin revopsire sau retusare locala a finisajului.

Exista insa si o metoda de prevenire a acestor probleme, care asigura pastrarea intacta a vopselei originale - foliile incolore de protectie a vopselei.
Foliile de protectie sunt transparente, elastice si durabile, nemodificand aspectul masinii cum se intampla atunci cand montezi huse din piele sau din alte materiale similare.

Intrebari frecvente


Ma deranjeaza ca marginea foliei creeaza o dunga pe capota. De ce as accepta asta?

Este adevarat ca atunci cand examinezi capota vei observa marginea foliei, in special daca pe ea s-a depus praf.

Este insa la fel de adevarat aceasta margine este observata doar de catre cei care se uita in mod special si voit la masina din diferite motive. Trecatorul sau participantul la trafic nu o observa.

Iar in cele din urma alegerea se rezuma la ce preferi sa vezi pe masina ta: o dunga discreta si uniforma pe capota sau punctulete albe de la vopseaua sarita.

In plus iti garantam ca atunci cand vii de la drum lung te vei simti mult mai bine stiind ca musculitele, gainatul si alte depuneri sunt pe folie (care poate fi inlocuita cand vrei tu) si nu pe vopsea unde ataca lacul si provoaca probleme estetice permanente.

Nu ies cu masina din oras. De ce mi-as pune folie?

Poate nu iesi niciodata cu masina din oras si nu ai problema ciupiturilor produse de pietricele sarite de la alte masini. Insa asta nu inseamna ca nu ai nevoie de folie.

Folia de caroserie, aplicata pe colturile barilor si in alte zone expuse la lovituri sau frecare (ex. zona de jos a pragurilor), te scuteste de nervi cand vii la masina si descoperi ca un sofer neglijent si-a frecat masina de a ta in parcare. Vopseaua ta va fi la loc iar daca pe folie ramane vopsea de la alta masina o poti sterge linistit cu o carpa umeda.

Folia de caroserie costa 120 euro/mp (montaj si TVA incluse).

Despre Noi

Firma Noastra si-a Ónceput activitatea Ón anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clientilor o gama variata de serviciii,fapt pentru care firma noastra e Ón continua dezvoltare.  In momentul de fata suntem o echipa dinamica ,cu o experienta de peste 12  ani Ón domeniu, am reusit sa identificam si sa colaboram cu succes cu cei mai buni producatori din tara si din strainatate, iar multe dintre produse sunt de CALITATE, GARANTATE  si sunt folosite cu ATENTIE.
Scopul Firmei noastre este urmatorul, atunci cand Clientul a efectuat un serviciu la noi, facem tot posibilul sa revina.:)
folie faruri ,folie protectie vopsea,folie caroserie,polish faruri,polish auto,folie caroserie,polishare faruri,reconditionari faruri,folie auto,folii auto, bucuresti,preturi

Ai intrebari? 0723185844
(luni-sambata: 09:00-21:00)
Luni - Vineri   08:00 - 20:30

Sambata        08:00 - 19:00

Duminica        09:00 - 14:00
Monitorizare
·  ACASA      ·  SERVICII      ·  GALERIE FOTO      ·  FORUM      ·  SITEMAP      ·  PRETURI      ·  CONTACT      · Magazin Online   ·  Piese Auto Magazin Online   
Adauga-ne pe messenger
info@tint.ro

Curatare Tapiterie Auto
Polish Auto Profesional
Folie Faruri
Polish Faruri
Folie Solara Cladiri
Folie Auto
Folie Auto
Folie Solara Imobile
                                       **Folie Auto Autorizata R.A.R montaj profesional cu GARANTIE, luneta se aplica dintr-o singura bucata , durata montajului este de maxim 2 ore PRET 300 RON.**                                                                                  **Folie Protectie Solara Pentru Imobile - Cladiri - Apartamente - Office include : Masurarea Geamurilor, Optimizarea In Latimea Foliei , Degresarea Geamurilor , Decuparea si Aplicarea foliei . durata de executie 5-15 min de GEAM PRET 65 RON mp aplicat**                                                                                  **Polish Auto profesional in 4-5 PASI in functie de necesitatea autotorismului, durata de executie 7-8 ore PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Curatare Tapiterie Auto include : (Plafon,Bord,Scaune,Centuri,Grile aerisire,Bancheta,Mocheta,Fete de usi,Spatiu roata de rezerva) durata de executie 6-7ore la acestea se mai adauga inca 2 ore uscarea PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Polish Faruri, acest serviciu include: degresarea, izolarea caroseriei, matuirea farurilor , Polisarea si Finisajul. durata de executie 1 ora PRET 150 RON - Optional dupa polisarea farurilor se recomanda aplicarea unei folii transparente de protectie**                                                                                  **Folie Protectie Faruri, ce include: degresare farurilor aplicarea unei folie de mulaj pentru decupare si aplicarea foliei transparente pentru protectia farurilor,durata de executie 1 ora PRET 160 RON**                                                                                  **Igienizare Instalatie A/C include: fixarea dispozitivului Airco-Matic , Pornirea Motorului , Pornirea Climei pe recirculare la 22° ATENTIE inainte de a face tratamentul este necesar sa aveti filtrul de polen NOU , durata de executie 1 ora PRET 150 RON**                                                                                  **Reparatii ciobituri parbrize include:Vidarea,Injectarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 70 RON**                                                                                  **Inscriptionari Oglinzi Auto include: Vidarea,Aplicarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 50 RON**  PRETURILE AFISATE NU INCLUS TVA.