PROGRAM
ADRESA
HARTA
CONTACT
GALERIE FOTO
VIDEO
REFERINTE
Copyright © 2012.Tint Style
PROGRAM
ADRESA
Noua Locatie

Viilor - Strada Echinoctiului
Nr. 52 , Sector 5
Bucuresti
HARTA
TELEFON
Departament  Folie Auto    0733 13 11 33

Departament  Detailing   0764892147

Departament  Electrica  0723774490

Departament  Vopsitorie   0727635668
GALERIE FOTO
VIDEO
REFERINTE CLIENTI
LINKURI SOCIALE
Va Multumim pentru alegerea facuta!
Igienizare instalatie A/C , Eliminare mirosuri neplacute
Aircomatc II
PRET: 150 RON Tratamentul

TRATAMENT SPECIAL PENTRU ELIMINAREA MIROSURILOR NEPLACUTE DIN INSTALATIA DE CLIMATIZARE
Ce este si ce face Aircomatic II:
* este un aparat de curatare ce foloseste tehnologie cu ultrasunete pentru inlaturarea celor mai puternice mirosuri
* un sistem foarte simplu de utilizat
* neutralizeaza mirosurile din sistemul de aer conditionat cauzate de microbi, fungi si bacterii
* reduce reactiile de tip alergic
* inlatura si mirosul de tigara, prevenind pentru o lunga perioada de timp producerea mirosurilor

PROBLEMA:

Aerul conditionat este un echipament standard in aproape orice masina moderna. Sistemele de aer conditionat lucreaza prin compresia unui lichid de racire din stare gazoasa in stare lichida care este apoi racit in timp ce trece prin radiator. Acest lichid refrigerant curge printr-o valva de expansiune intr-un evaporator, care permite lichidului sa se dilate si sa se evapore trecand din nou in stare gazoasa, absorbind caldura de la aerul inconjurator si scazand rapid temperatura din jurul evaporatorului. In evaporator lichidul de refrigerare curge prin tuburi subtiri , ventilatoarele de racire ajutand procesului de transfer de caldura, aceste tuburi si ventilatoare devenind extrem de reci datorita acestui transfer.
Pe masura ce ventilatoarele sistemului de racire sufla aer prin evaporator, aerul este racit si livrat prin tubulatura si apoi gurile de aer in interiorului vehiculului.
Datorita umiditatitii aerului ce intra in evaporator, picaturile de umezeala condenseaza pe ventilatoarele de racire si datorita tensiunii de suprafata adera la ventilatoare. Combinatia dintre umezeala, frig si intuneric asigura un mediu ideal pentru mirosuri. De fiecare daca cand aerul conditionat este folosit, aerul suflat prin evaporator si apoi in interiorul masinii poarta cu el mirosuri nedorite.
Pe langa aceste mirosuri generate de sistemul de aer conditionat mai sunt si alte surse de mirosuri, precum mirosul de tigara, mirosurile de la mancaruri sau bauturi varsate in masina, sau mirosul de transpiratie. Aceste mirosuri devin persistente o data ce s-au “stabilit” in tapiterie. Deasemenea, umezeala adusa in masina datorita pantofilor sau hainelor ude este o alta sursa de miros neplacut, persistent.

SOLUTIA:

Solutia pentru eliminarea mirosurilor neplacute din sistemul de aer conditionat este reprezentata de sistemul ultrasonic Aircomatic II de la Wynn’s®.
Sistemul AIRCOMATIC foloseste tehnologia cu ultrasunete pentru a transforma solutia lichida de curatare AIRCO-CLEAN intr-un nor de aburi care este recilculat prin sistemul de aer conditionat in evaporator, unde elimina mirosurile, chiar de la sursa. Pe langa mirosurile neplacute cu originea in sistemul de aer conditionat, AIRCOMATIC Cleaning System elimina si mirosurile neplacute din interiorul masinii, din tapiterie.
Sistemul AIRCOMATIC nu doar acopera mirosurile si nu este doar un odorizante ci un sistem ultrasonic ultra-performant produs pentru a ELIMINA mirosurile.
Timpul necesar este de aproximativ 20-25 minute, rezultatul fiind un sistem de aer conditionat si un interior care va mirosi a proaspat.
Asa-i ca meritati un mediu curat si placut? Intrebati-ne de sistemul de eliminare al mirosurilor si bacteriilor AIRCOMATIC Ultrasonic HVAC Cleaning System.

VIDEO SURSA YOUTUBE
Aici gasiti: Aircomatic II, Eliminare mirosuri AC, Eliminare mirosuri Clima auto,bucuresti. Recomandare: macar odata pe an de preferabil vara , din cauza prafului , a fumului de tigara si a climei, va sfatuim sa faceti o curatare de tapiterie , pentru a inlatura mirosul neplacut si microbii existenti din autotorism.

Despre Noi

Firma Noastra si-a început activitatea în anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clientilor o gama variata de serviciii,fapt pentru care firma noastra e în continua dezvoltare.  In momentul de fata suntem o echipa dinamica ,cu o experienta de peste 12  ani în domeniu, am reusit sa identificam si sa colaboram cu succes cu cei mai buni producatori din tara si din strainatate, iar multe dintre produse sunt de CALITATE, GARANTATE  si sunt folosite cu ATENTIE.
Scopul Firmei noastre este urmatorul, atunci cand Clientul a efectuat un serviciu la noi, facem tot posibilul sa revina.:)
igienizare instalatie aer conditionat,eliminare mirosuri neplacute clima, igienizare a.c , pret

Ai intrebari? 0723185844
(luni-sambata: 09:00-21:00)
Luni - Vineri   08:00 - 20:30

Sambata        08:00 - 19:00

Duminica        09:00 - 14:00
Monitorizare
·  ACASA      ·  SERVICII      ·  GALERIE FOTO      ·  FORUM      ·  SITEMAP      ·  PRETURI      ·  CONTACT      · Magazin Online   ·  Piese Auto Magazin Online   
Adauga-ne pe messenger
info@tint.ro

Curatare Tapiterie Auto
Polish Auto Profesional
Folie Faruri
Polish Faruri
Folie Solara Cladiri
Folie Auto
Folie Auto
Folie Solara Imobile
                                       **Folie Auto Autorizata R.A.R montaj profesional cu GARANTIE, luneta se aplica dintr-o singura bucata , durata montajului este de maxim 2 ore PRET 300 RON.**                                                                                  **Folie Protectie Solara Pentru Imobile - Cladiri - Apartamente - Office include : Masurarea Geamurilor, Optimizarea In Latimea Foliei , Degresarea Geamurilor , Decuparea si Aplicarea foliei . durata de executie 5-15 min de GEAM PRET 65 RON mp aplicat**                                                                                  **Polish Auto profesional in 4-5 PASI in functie de necesitatea autotorismului, durata de executie 7-8 ore PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Curatare Tapiterie Auto include : (Plafon,Bord,Scaune,Centuri,Grile aerisire,Bancheta,Mocheta,Fete de usi,Spatiu roata de rezerva) durata de executie 6-7ore la acestea se mai adauga inca 2 ore uscarea PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Polish Faruri, acest serviciu include: degresarea, izolarea caroseriei, matuirea farurilor , Polisarea si Finisajul. durata de executie 1 ora PRET 150 RON - Optional dupa polisarea farurilor se recomanda aplicarea unei folii transparente de protectie**                                                                                  **Folie Protectie Faruri, ce include: degresare farurilor aplicarea unei folie de mulaj pentru decupare si aplicarea foliei transparente pentru protectia farurilor,durata de executie 1 ora PRET 160 RON**                                                                                  **Igienizare Instalatie A/C include: fixarea dispozitivului Airco-Matic , Pornirea Motorului , Pornirea Climei pe recirculare la 22° ATENTIE inainte de a face tratamentul este necesar sa aveti filtrul de polen NOU , durata de executie 1 ora PRET 150 RON**                                                                                  **Reparatii ciobituri parbrize include:Vidarea,Injectarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 70 RON**                                                                                  **Inscriptionari Oglinzi Auto include: Vidarea,Aplicarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 50 RON**  PRETURILE AFISATE NU INCLUS TVA.