PROGRAM
ADRESA
HARTA
CONTACT
GALERIE FOTO
VIDEO
REFERINTE
Copyright © 2012.Tint Style
PROGRAM
ADRESA
Noua Locatie

Viilor - Strada Echinoctiului
Nr. 52 , Sector 5
Bucuresti
HARTA
TELEFON
Departament  Folie Auto    0733 13 11 33

Departament  Detailing   0764892147

Departament  Electrica  0723774490

Departament  Vopsitorie   0727635668
GALERIE FOTO
VIDEO
REFERINTE CLIENTI
LINKURI SOCIALE
Va Multumim pentru alegerea facuta!
Instructiuni de Aplicare folie Solara
Folii pentru geamurile cladirilorSe vor citi cu atentie înainte de începerea lucrului !!!!  • 1. Unelte si mijloace auxiliare
Racleta de cauciuc, racleta de lemn, liniar metalic, cutter, pulverizator de plastic, la fel ca cel pe care-l utilizati pentru stropirea florilor. Uneltele de montare pot fi procurate de la noi, daca nu le aveti.

  • 2. Curatarea ferestrelor
Curatati întreaga suprafata de sticla cu o solutie de curatat geamuri. Depunerile de pe sticla pot fi curatate cel mai bine cu un razuitor de sticla, sau daca nu aveti asa ceva, cu o lama de ras. Insistati cu curatarea în special la muchii si colturi !

Taiati folia, care trebuie aplicata, cu 1 cm mai mult pe înaltime si latime.

  • 3. Îndepartati stratul de protectie de pe folie:
Folia suport se inlatura inainte de montaj cu ajutorul unei benzi de lipit aplicate pe ambele parti ale foliei. Stropiti permanent folia cu apa. In timp ce o persoana tine folia, trageti incet folia suport, cu ambele maini, de pe folia cu adeziv. Aveti grija ca folia sa fie umezita uniform! În prealabil introduceti în pulverizator max. 1 lingura de aplicator la 5 litri de apa.

  • 4. Aplicarea foliei pe geam
Folia nu se va aplica pe ferestre care sunt expuse la soare si se afla sub incidenta razelor solare in timpul montarii.
Umeziti din nou suprafata si nivelati cu racleta pana la completa eliminare a apei de montaj. Cu cat temperatura ambientala este mai ridicata, cantitatea de apa cu care se stropeste va fi mai mare. Partea umeda a foliei, care trebuie lipita, se aseaza pe suprafata umeda de sticla. Folia poate fi miscata înca usor. Acum stropiti, de asemenea,  partea foliei dinspre dvs. cu apa din pulverizator. Cu ajutorul stergatorului de cauciuc presati usor apa dintre folie si geam, de la mijloc înspre exterior. Repetati aceasta procedura cel putin de doua ori, utilizând racleta de lemn cu suprafata de cauciuc si apasand cu putere pe geam. Prin aceasta procedura se va scoate cât de multa apa de montaj este posibil, obtinându-se astfel o uscare rapida. Temperatura minima de montare: 8 grade Celsius

5. Taiati surplusul de folie cu ajutorul cutter-ului si a liniarului metalic. Aveti grija ca taietura sa fie înca pe suprafata de sticla ! La câteva ore dupa aplicarea foliei se pot forma bule în urma acumularii apei, în functie de tipul foliei, si, izolat, pete albe în substanta de lipit. Aceste bule apar din cauza aplicarii prin apasare neuniforma pe suprafata foliei. Bulele de apa si petele dispar în totalitate în functie de temperatura de afara, într-un interval de 10-12 saptamâni.

Toate foliile care au adeziv PS (pressure sensitive) vor fi montate obligatoriu cu racleta de lemn Bruxsafol prin apasare cu o presiune cat mai mare si uniforma pe toata suprafata de montaj.

Lipirea definitiva a foliei pe suprafata aplicata se face printr-un proces ireversibil in timp, de aceea se recomanda evitarea spalarii geamurilor minim 7 zile de la aplicarea foliei.

Curatarea si intretinerea geamurilor infoliate se face cu mai multa atentie decat in cazul geamurilor obisnuite!

La curatarea geamurilor se recomanda folosirea pulverizatorului cu solutie de curatat. Stergerea geamurilor se va face cu un burete, carpa moale sau cu piele speciala pentru ferestre.

Instructiuni de întretinere: Toate suprafetele de geam se curata cu o piele si o solutie de curatat geamuri pe baza de alcool. Geamurile laminate nu se vor razui pe uscat !


Mai jos gasiti informatii video despre montarea foliilor.
Avantajele foliilor solare:

  • Confort - Reduce caldura si efectul de orbire
  • Rentabilitate - Reduce costurile de energie vara si iarna
  • Sanatate - Protejeaza pielea impotriva radiatiilor ultraviolete
  • Protejare - Protejeaza mobilierul de decolorare
  • Siguranta - Retine cioburile de sticla
  • Aspect - Imbunatateste aspectul extern al cladirii

pretul nu include TVA
Pret 65 RON mp
Despre Noi

Firma Noastra si-a început activitatea în anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clientilor o gama variata de serviciii,fapt pentru care firma noastra e în continua dezvoltare.  In momentul de fata suntem o echipa dinamica ,cu o experienta de peste 12  ani în domeniu, am reusit sa identificam si sa colaboram cu succes cu cei mai buni producatori din tara si din strainatate, iar multe dintre produse sunt de CALITATE, GARANTATE  si sunt folosite cu ATENTIE.
Scopul Firmei noastre este urmatorul, atunci cand Clientul a efectuat un serviciu la noi, facem tot posibilul sa revina.:)
Oferim  Servicii de aplicat , instructiuni montaj folii solare,folie auto,folie solara,folii securitate,folii decorative,folii protectie uv,folie cladiri,folii cladiri,folie geam termopan,preturi,reflectorizanta

INAINTE
(montaj inclus)
Comanda ACUM!
Ai intrebari? 0723185844
(luni-sambata: 09:00-21:00)
Luni - Vineri   08:00 - 20:30

Sambata        08:00 - 19:00

Duminica        09:00 - 14:00
Monitorizare
Dictionar tehnic folie solara
Instructiuni Aplicare folie solara VIDEO
·  ACASA      ·  SERVICII      ·  GALERIE FOTO      ·  FORUM      ·  SITEMAP      ·  PRETURI      ·  CONTACT      · Magazin Online   ·  Piese Auto Magazin Online   
Adauga-ne pe messenger
info@tint.ro

Curatare Tapiterie Auto
Polish Auto Profesional
Folie Faruri
Polish Faruri
Folie Solara Cladiri
Folie Auto
Folie Auto
Folie Solara Imobile
                                       **Folie Auto Autorizata R.A.R montaj profesional cu GARANTIE, luneta se aplica dintr-o singura bucata , durata montajului este de maxim 2 ore PRET 300 RON.**                                                                                  **Folie Protectie Solara Pentru Imobile - Cladiri - Apartamente - Office include : Masurarea Geamurilor, Optimizarea In Latimea Foliei , Degresarea Geamurilor , Decuparea si Aplicarea foliei . durata de executie 5-15 min de GEAM PRET 65 RON mp aplicat**                                                                                  **Polish Auto profesional in 4-5 PASI in functie de necesitatea autotorismului, durata de executie 7-8 ore PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Curatare Tapiterie Auto include : (Plafon,Bord,Scaune,Centuri,Grile aerisire,Bancheta,Mocheta,Fete de usi,Spatiu roata de rezerva) durata de executie 6-7ore la acestea se mai adauga inca 2 ore uscarea PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Polish Faruri, acest serviciu include: degresarea, izolarea caroseriei, matuirea farurilor , Polisarea si Finisajul. durata de executie 1 ora PRET 150 RON - Optional dupa polisarea farurilor se recomanda aplicarea unei folii transparente de protectie**                                                                                  **Folie Protectie Faruri, ce include: degresare farurilor aplicarea unei folie de mulaj pentru decupare si aplicarea foliei transparente pentru protectia farurilor,durata de executie 1 ora PRET 160 RON**                                                                                  **Igienizare Instalatie A/C include: fixarea dispozitivului Airco-Matic , Pornirea Motorului , Pornirea Climei pe recirculare la 22° ATENTIE inainte de a face tratamentul este necesar sa aveti filtrul de polen NOU , durata de executie 1 ora PRET 150 RON**                                                                                  **Reparatii ciobituri parbrize include:Vidarea,Injectarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 70 RON**                                                                                  **Inscriptionari Oglinzi Auto include: Vidarea,Aplicarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 50 RON**  PRETURILE AFISATE NU INCLUS TVA.