PROGRAM
ADRESA
HARTA
CONTACT
GALERIE FOTO
VIDEO
REFERINTE
Copyright © 2012.Tint Style
PROGRAM
ADRESA
Noua Locatie

Viilor - Strada Echinoctiului
Nr. 52 , Sector 5
Bucuresti
HARTA
TELEFON
Departament  Folie Auto    0733 13 11 33

Departament  Detailing   0764892147

Departament  Electrica  0723774490

Departament  Vopsitorie   0727635668
GALERIE FOTO
VIDEO
REFERINTE CLIENTI
LINKURI SOCIALE
Va Multumim pentru alegerea facuta!
Despre Noi

Firma Noastra si-a început activitatea în anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clientilor o gama variata de serviciii,fapt pentru care firma noastra e în continua dezvoltare.  In momentul de fata suntem o echipa dinamica ,cu o experienta de peste 12  ani în domeniu, am reusit sa identificam si sa colaboram cu succes cu cei mai buni producatori din tara si din strainatate, iar multe dintre produse sunt de CALITATE, GARANTATE  si sunt folosite cu ATENTIE.
Scopul Firmei noastre este urmatorul, atunci cand Clientul a efectuat un serviciu la noi, facem tot posibilul sa revina.:)
Ce rol au tratamentele “de sezon” din programul de intretinere al masinii?

Factorii de mediu care afecteaza conditia suprafetelor automobilului si grabesc imbatranirea lor sunt in general aceiasi: ploile acide, rasinile copacilor, gainatul pasarilor, razele UV din lumina solara, alternanta cald-frig, poluarea, bitumul si vopseaua de marcaj de pe sosele, etc.

In functie de anotimp, insa, actiunea unor factori este mult mai agresiva decat a altora sau decat de obicei.

Vara, caldura caniculara si gainatul super-acid al pasarilor de mare pot deteriora in profunzime lacul si vopseaua. Tot vara, fluidele insectelor si asfaltul incins sunt de asemenea surse de probleme.

Iarna, avem sarea si substantele imprastiate pe carosabil pentru dezghet si care lucreaza rapid in sensul deteriorarii finisajelor. Dar tot iarna avem si alternanta dramatica dintre inghet si inclazirea la un drum mai lung – imaginati-va, in acest sens, cum o picatura de apa patrunde intr-un por al vopselei cand aceasta este incalzita si, peste noapte, ingheata marindu-si considerabil volumul si actionand asupra integritatii stratului de vopsea. Si asa mai departe…

Tratamentele de sezon au ca scop oferirea unui scut de protectie in primul rand impotriva factorilor cu agresivitate crescuta in anotimpul respectiv, pe langa o protectie generala. Manusi si cojoc iarna, umbrela si bronzol vara, cam asta ar fi traducerea tratamentelor de sezon.

Ce inseamna si cum se face polishul profesional?
Simplu spus: polisharea este o actiune in urma careia se lustruieste suprafata vopselei.

Acest proces poate fi simplu ca o decontaminare sau ca o polishare de curatare – necesitand, poate, un singur pas – sau poate fi un proces de durata care implica folosirea diferitelor paste si a diferitelor tampoane (lana, burete).

Pregatirea unei masini pentru showroom, spre exemplu, poate merge pana la 10 pasi de polishare. Iar in acest caz masina este noua-nouta!

Un alt lucru care ar trebui sa fie inteles este acela ca polisharea este cu totul diferita de ceruire, chiar daca aparent sunt asemanatoare. Polisharea are ca scop lustruirea suprafetei, ceruirea are ca scop protejarea si punerea in valoare a lustrului.

Compozitia produsului cu care se face polisharea este una destul de complexa (un amestec de paste abrazive, rasini, polimeri si diverse alte substante) iar ca urmare si actiunea sa este una complexa: taie din stratul de vopsea, umple imperfectiunile si poate lasa in urma un strat de protectie.

Ca urmare a acestei complexitati, multa lume exagereaza posibilitatile de actiune ale polishului si de multe ori il transforma intr-un produs minune care ar trebui sa rezolve toate problemele (Lasam la o parte faptul ca producatorii si marketerii acestor produse se folosesc de aceasta inclinatie naturala a automobilistului in interes propriu, alimentand-o!). Pentru informare, mai jos gasesti o parte din lista de probleme care POT fi rezolvate de polishul profesional.

Ce probleme ale vopselei pot fi eliminate de polishul profesional?
petele de apa,
oxidarile,
atacurile acide ale gainatului (daca sunt tratate la vreme),
urmele de ploi acide,
lipsa de luciu si zonele matuite capatate la spalatorie,
contaminarile de toate felurile (gazari cu vopsea straina, cu ciment, cu var, pete de la taninul copacilor, rasina de copaci si insecte uscate, s.a.m.d.),
zgarieturile care nu depasesc masa lacului sau a vopselei,
aspectul de vopsea imbatranita,
decolorarile provocate de razele UV

Ce inseamna “sealant”?
Este un termen preluat din engleza si care denumeste un produs de protectie a vopselei. “Seal” in engleza inseamna pecete, sigiliu, dispozitiv de etansare.

Sealantul este o pasta ca o ceara sintetica, o rasina/un polimer care inchide finisajul vopselei intr-o “carapace” elastica, conferindu-i o protectie de lunga durata impotriva elementelor de mediu.

Dar daca ceara protejeaza, este si ea un sealant? Tehnic, da, dar protectia de acest fel nu este in mod tipic o cerinta pentru ceruri. Sealanturile pot avea ceruri in formula lor, dar datorita altor ingredienti ele sunt mai mult decat o simpla ceara. Sealantul este o protectie care dureaza in medie 6 luni.

De ce sa nu apelez la spalatoria din colt sau la vecinul de bloc? Vad ca si ei fac polish.
Poate din acelasi motiv pentru care pentru o nastere e bine sa apelezi la maternitate si nu la o moasa fara carte si cu experienta limitata, sau pentru tratarea unei infectii e bine sa mergi la doctor si nu la nea Popescu de la scara doi, care in armata a fost infirmier si face si injectii pe scara.

Sau din acelasi motiv pentru care o indemni pe sotia ta sa mearga la un salon de frumuste pentru tratamentul tenului si pentru aranjarea parului si nu o indemnati sa “se serveasca” la frizeria din colt unde se tunde mai ieftin bunicul si unde lucreaza un frizer dintre aceia din care intalnesti tot mai rar in zilele noastre, care nu “ciupesc” cu masina si sunt foarte pedanti.

Lasand gluma la o parte: daca la spalatoria din colt sunt oameni instruiti special pentru detailing, daca au facut pregatire speciala si nu au deprins "arta" pe furate, daca vezi ca stiu ce fac si pot explica cu argumente de bun simt de ce fac asa si nu altfel, daca dovedesc ca au cunostinte specializate despre diferitele materialele din care este facuta o masina si stiu ce solutii se foloseste pentru fiecare in parte, daca nu se sfiesc sa iti ofere garantie pentru calitatea suprafetelor livrate si daca ai incredere ca peste 6 luni ii mai gasesti acolo atunci sunt sanse sa nu ai surprize neplacute.

Dar inainte de a lasa cheile de la masina pe care ai platit poate zeci de mii de euro uita-te la infatisarea celui cu care discuti sau a celui care urmeaza sa presteze serviciul: are uniforma, este serios, este tuns si are un aspect ingrijit? Daca nu e asa raspunde-ti la o intrebare simpla: am incredere ca acest om poate sa aiba grija de masina mea daca nu poate avea grija de el mai intai?


Ai intrebari? 0723185844
(luni-sambata: 09:00-21:00)
Luni - Vineri   08:00 - 20:30

Sambata        08:00 - 19:00

Duminica        09:00 - 14:00
Monitorizare
·  ACASA      ·  SERVICII      ·  GALERIE FOTO      ·  FORUM      ·  SITEMAP      ·  PRETURI      ·  CONTACT      · Magazin Online   ·  Piese Auto Magazin Online   
Adauga-ne pe messenger
info@tint.ro

Curatare Tapiterie Auto
Polish Auto Profesional
Folie Faruri
Polish Faruri
Folie Solara Cladiri
Folie Auto
Folie Auto
Folie Solara Imobile
                                       **Folie Auto Autorizata R.A.R montaj profesional cu GARANTIE, luneta se aplica dintr-o singura bucata , durata montajului este de maxim 2 ore PRET 300 RON.**                                                                                  **Folie Protectie Solara Pentru Imobile - Cladiri - Apartamente - Office include : Masurarea Geamurilor, Optimizarea In Latimea Foliei , Degresarea Geamurilor , Decuparea si Aplicarea foliei . durata de executie 5-15 min de GEAM PRET 65 RON mp aplicat**                                                                                  **Polish Auto profesional in 4-5 PASI in functie de necesitatea autotorismului, durata de executie 7-8 ore PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Curatare Tapiterie Auto include : (Plafon,Bord,Scaune,Centuri,Grile aerisire,Bancheta,Mocheta,Fete de usi,Spatiu roata de rezerva) durata de executie 6-7ore la acestea se mai adauga inca 2 ore uscarea PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Polish Faruri, acest serviciu include: degresarea, izolarea caroseriei, matuirea farurilor , Polisarea si Finisajul. durata de executie 1 ora PRET 150 RON - Optional dupa polisarea farurilor se recomanda aplicarea unei folii transparente de protectie**                                                                                  **Folie Protectie Faruri, ce include: degresare farurilor aplicarea unei folie de mulaj pentru decupare si aplicarea foliei transparente pentru protectia farurilor,durata de executie 1 ora PRET 160 RON**                                                                                  **Igienizare Instalatie A/C include: fixarea dispozitivului Airco-Matic , Pornirea Motorului , Pornirea Climei pe recirculare la 22° ATENTIE inainte de a face tratamentul este necesar sa aveti filtrul de polen NOU , durata de executie 1 ora PRET 150 RON**                                                                                  **Reparatii ciobituri parbrize include:Vidarea,Injectarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 70 RON**                                                                                  **Inscriptionari Oglinzi Auto include: Vidarea,Aplicarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 50 RON**  PRETURILE AFISATE NU INCLUS TVA.