PROGRAM
ADRESA
HARTA
CONTACT
GALERIE FOTO
VIDEO
REFERINTE
Copyright © 2012.Tint Style
PROGRAM
ADRESA
Noua Locatie

Viilor - Strada Echinoctiului
Nr. 52 , Sector 5
Bucuresti
HARTA
TELEFON
Departament  Folie Auto    0733 13 11 33

Departament  Detailing   0764892147

Departament  Electrica  0723774490

Departament  Vopsitorie   0727635668
GALERIE FOTO
VIDEO
REFERINTE CLIENTI
LINKURI SOCIALE
Va Multumim pentru alegerea facuta!
Polish Faruri
Reconditionare polish faruri si stopuri auto matuite.

  •   Costuri reduse fata de inlocuirea farurilor
  •   Eliminarea zgarieturilor de suprafata si stralucire
  •   Vizibilitate imbunatatita in conditii de noapte
  •   Imbunatatirea aspectului exterior al automobilului
 


Nu se demonteaza elementele de pe masina dumneavoastra, toata lucrarea se executa in conditii de maxima siguranta si incredere.
   Utilizam o metoda speciala si profesionala de succes prin care putem readuce farurile de la starea de matuire (geam opac sau scorojit) la starea de stralucire si transparenta.

   - Nu va lasati pacaliti de polishurile speciale pentru faruri lansate pe piata, la mijloc este doar marketing pentru a se vinde la pret mare in cantitati mici, se foloseste defapt acelasi tip de polish ca si pentru caroserie.  Nu este suficient doar sa smirgheluiti si sa frecati cu polish manual, procesul profesional este mai complex , in caz contrar farurile revin la starea initiala de matuire in cateva saptamani sau chiar mai repede.

   - Operatia de polishare dureaza aproximativ 15 minute, restul timpului de lucru mentionat mai sus dureaza reconditionarea farului, mai exact eliminarea completa a stratului matuit in mai multe etape.  Prin metoda pe care noi o folosim suntem capabili sa readucem farul la starea de transparenta si stralucire fara folosirea polishului.

   - Folosim numai scule electrice specifice fiecarei lucrari in parte, produse profesionale de detailing auto, folosim smirghel profesional de polish 3M, bureti speciali 3M si o masina profesionala de polishat, executam polisharea finala cu 2 tipuri de polish in 2 straturi.

   - ATENTIE!  Noi nu folosim spray cu lac , lac-ul aplicat pe far dupa o perioada de timp dispare iar farurile revin la starea initiala de matuire.

Prin polish-ul farurilor din plastic se reconditioneaza suprafata exterioara, realizandu-se astfel restaurarea farurilor auto. Astfel, acestea isi recapata proprietatile optice. La reconditionarea farurilor din plastic  se foloseste polish auto 3M. Pretul pentru polish-ul profesional al farurilor matuite este mult mai accesibil decat cumpararea unor faruri auto noi.

Avantajele polisharii farurilor:
* Remediem defectele, nu le ascundem !
* Indepartarea oxidului care se depune pe suprafata farului !
* Cosmetica farurilor dureaza in jur de o ora !
* Vizibilitate mult mai buna, in special pe timp de noapte !
Despre Noi

Firma Noastra si-a Ónceput activitatea Ón anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clientilor o gama variata de serviciii,fapt pentru care firma noastra e Ón continua dezvoltare.  In momentul de fata suntem o echipa dinamica ,cu o experienta de peste 12  ani Ón domeniu, am reusit sa identificam si sa colaboram cu succes cu cei mai buni producatori din tara si din strainatate, iar multe dintre produse sunt de CALITATE, GARANTATE  si sunt folosite cu ATENTIE.
Scopul Firmei noastre este urmatorul, atunci cand Clientul a efectuat un serviciu la noi, facem tot posibilul sa revina.:)
Oferim servicii de polish faruri, pret , reconditionare faruri matuite pret 120 ron setul

Ai intrebari? 0723185844
(luni-sambata: 09:00-21:00)
Luni - Vineri   08:00 - 20:30

Sambata        08:00 - 19:00

Duminica        09:00 - 14:00
Monitorizare
·  ACASA      ·  SERVICII      ·  GALERIE FOTO      ·  FORUM      ·  SITEMAP      ·  PRETURI      ·  CONTACT      · Magazin Online   ·  Piese Auto Magazin Online   
Adauga-ne pe messenger
info@tint.ro

Curatare Tapiterie Auto
Polish Auto Profesional
Folie Faruri
Polish Faruri
Folie Solara Cladiri
Folie Auto
Folie Auto
Folie Solara Imobile
                                       **Folie Auto Autorizata R.A.R montaj profesional cu GARANTIE, luneta se aplica dintr-o singura bucata , durata montajului este de maxim 2 ore PRET 300 RON.**                                                                                  **Folie Protectie Solara Pentru Imobile - Cladiri - Apartamente - Office include : Masurarea Geamurilor, Optimizarea In Latimea Foliei , Degresarea Geamurilor , Decuparea si Aplicarea foliei . durata de executie 5-15 min de GEAM PRET 65 RON mp aplicat**                                                                                  **Polish Auto profesional in 4-5 PASI in functie de necesitatea autotorismului, durata de executie 7-8 ore PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Curatare Tapiterie Auto include : (Plafon,Bord,Scaune,Centuri,Grile aerisire,Bancheta,Mocheta,Fete de usi,Spatiu roata de rezerva) durata de executie 6-7ore la acestea se mai adauga inca 2 ore uscarea PRET 300 RON (berlina).**                                                                                  **Polish Faruri, acest serviciu include: degresarea, izolarea caroseriei, matuirea farurilor , Polisarea si Finisajul. durata de executie 1 ora PRET 150 RON - Optional dupa polisarea farurilor se recomanda aplicarea unei folii transparente de protectie**                                                                                  **Folie Protectie Faruri, ce include: degresare farurilor aplicarea unei folie de mulaj pentru decupare si aplicarea foliei transparente pentru protectia farurilor,durata de executie 1 ora PRET 160 RON**                                                                                  **Igienizare Instalatie A/C include: fixarea dispozitivului Airco-Matic , Pornirea Motorului , Pornirea Climei pe recirculare la 22° ATENTIE inainte de a face tratamentul este necesar sa aveti filtrul de polen NOU , durata de executie 1 ora PRET 150 RON**                                                                                  **Reparatii ciobituri parbrize include:Vidarea,Injectarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 70 RON**                                                                                  **Inscriptionari Oglinzi Auto include: Vidarea,Aplicarea Polimerului si uscarea cu ajutorul unei lampi U.V, durata de executie 10-15 min PRET 50 RON**  PRETURILE AFISATE NU INCLUS TVA.